WAT ER TE DOEN IS IN HET PARCO DEL MONTE SAN BARTOLO

 
 

Naast de zee met twee prachtige stranden, die op  een steenworp afstand van het landgoed Case San Bartolo zijn gelegen, biedt ook de directe omgeving vele mogelijkheden voor een actieve vakantie: wandelen, joggen en mountainbikes op de prachtige wandelroutes/bospaden in het Parco San Bartolo.

Daarnaast organiseert het Natuurpark verschillende activiteiten: vogels observeren, didactische programma’s over de natuur, sterren kijken, culturele en muzikale bijeenkomsten etc. De badplaatsen Pesaro en Gabicce Mare bieden uitgebreide mogelijkheden voor  zeilen, surfen of paragliding. Zo zijn er surf- en zeilscholen en zeil- motor- en rubberboten te huur.

De route van de Panoramica (de weg waaraan het landgoed is gelegen) is met zijn bochten en hellingen een geliefd gebied voor wielrenners. De wielerklassieker Giro d’Italia (ronde van Italië) ging in 2012 over de Panoramica. De bergen in het binnenland zijn eveneens  erg in trek bij wielrenners maar ook bij gevorderde beoefenaars van trekking en mountainbiking. In de omgeving zijn tenslotte diverse circuitjes voor minimotors en gocarts en skelters  waar kinderen en volwassen zich kunnen vermaken. De wereldkampioen motorrijden  Valentino Rossi (die hier geboren is en nog steeds woont) heeft als kind op deze circuitjes zijn eerste rondjes gereden.

 

PRETPARKEN IN DE OMGEVING

Verrassend en gevarieerd is ook het aanbod van de dichtbijgelegen thematische pretparken.

Case San Bartolo - Fiorenzuola di Focara - 61121 Pesaro - Marche

                                                  e-mail: info@casesanbartolo.com


AQUAFAN

Riccione - Via Pistoia

Tel. +39 0541 603050 Fax +39 0541 606454 


OLTREMARE

Riccione - Via Pistoia

Tel. +39 0541 4271


LE NAVI

Cattolica - P.le delle Nazioni 1/A

Tel. +39 0541 8371 Fax +39 0541831350


SAN MARINO ADVENTURES

Repubblica San Marino  Monte Cerreto

47890 Santa Mustiola Tel. 335 7344140

aquafan_in de omgeving van het vakantiehuis
pretpark oltremare in de buurt van case san bartolo
le navi in de buurt van case san bartolo
san marino adevtures_in de omgeving van het vakantiehuis